2014. december 31., szerda

5. fejezet - Face to face!

Sziasztok!

Meg is hoztam a következő részt, ami remélhetőleg, annyira elnyeri majd mindenki tetszését, mint az előző. Jó olvasást hozzá és ne feljtsetek el véleményt hagyni nekem! Köszönöm. :)

A rész zenéje: 3BallMTY - Quiero Bailar (All Through The Night) ft. Becky G

https://www.youtube.com/watch?v=7uNcQgaQBro

Esther xx
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sheera


Izgatottan kelek fel az ágyból. Ma fellépésünk van. A nagy verseny, amire hetek óta készülünk, nem is hónapok óta, hogy pontosítsak. Nem tudom leírni, hogy most mit érzek, meg sem próbálom, mert lehetetlen vállalkozás. Kavarognak bennem az az egyetlen, amit most biztosan tudok. Még sosem izgultam ennyire egy fellépés miatt sem, pedig rengetegen voltunk már, de ez mégis más, ennek nagyon nagy tétje van. Nem elég, hogy a győztes fő díja 5000 dollár, még az országos versenyre is kijut, New York-ot képviselve. Ez minden álmom, amióta csak az eszemet tudom. Meg fogom csinálni, meg fogjuk csinálni.

- Shee, fent vagy? - dugja be az ajtón Louis a fejét.
- Aha, gyere nyugodtan. - küldök felé egy bíztató mosolyt, mire elindul befelé a szobámba.
- Nem tudsz aludni? - kérdezi meg, míg leül az ágyam legvégébe.
- Nem és te? - kérdezem mg, bár a válasz egyértelmű.
- Tudod, hogy nem. - nevet fel kissé, fellépés előtt van, hogy egész éjszaka nem tud aludni, annyira izgul.
- Tudom. - vetem rá magam, mire mind a ketten egy hátast dobunk a padlóra.
- Basszus Red, ez kurvára fájt. - fogja a fejét Lou, amikor felül.
- Nekem is.


Szerencsére egyikünknek sem lett semmi baja, így nem kellett még azon is izgunli, hogy egyáltalán feltudunk-e lépni vagy sem. Mindenkinek kikötöm a fellépés előtt egy nappal, hogy nuku tánc, nehogy valakinek kimenjen a bokája vagy bármi, ami veszélyeztet minket. Együtt teljes a csapat, ha egy kiesik, nincs tánc.


Utoljára a próba teremben találkozunk és eltáncolunk egy fő próbát vagy minek nevezzem. Ha ott minden klappol, akkor nincs gond. Zayn hozza Elt és Perriet, mi pedig Louval már úton vagyunk és nagyon remélem, hogy a többiek nem fognak elkésni. Sajnos szokásuk, hogy nem szeretnek a megbeszélt időre megérkezni. Amikor Lou leparkol a kocsival a szokásos helyünkre  már messziről látom, hogy a többiek  bejárat előtt szobroznak. Basszus ez nem jó jel.

- Mi a helyzet? - kérdezem meg, amint oda érünk hozzájuk.
- Zárva van ez a szar. - rángatja meg Perrie az ajtót, ami csakugyan zárva van.
- Mi a szar van? Azt mondták, hogy jöhetünk délben. - akadtam ki teljesen.
- Ezek szerint elfelejtették. - vetette oda Zayn, amitől ha lehet csak még jobban felbaszott.
- Zayn inkább meg se szólalj. - emeltem magam elé a kezem, hogy elhallgatassam.
- Oké, mennyünk, majd ott próbálunk. - fordul felém Lou.
- Nem tehetünk mást. - akadok ki.

Alig fél óra és már a sok táncos között tudhatom magunkat, akik mind ugyan azért vannak itt. Hogy nyerjenek, akárcsak mi. Elég erős mezőnynek ígérkezik, néhányukat ismerjük is és van mit aggódni úgy érzem. Lassan tényleg pánikolni fogok. Még csak el sem tudtuk próbálni még egyszer, hiszen itt is annyian vannak, hogy nem férünk el, esélytelen. Megbasz az ideg. 
Nemsokkal később el is kezdődik a verseny és felmegy a színpadra az első csapat. Az állam is leesik a gyakorlatukat nézve. Kezdem úgy érezni, hogy esélyünk sincs, már azt sem tudom, hogy mit keresünk itt, ehhez mi nem vagyunk elég jók. Basszus. Ahogy mennek a számok, úgy vagyok egyre biztosabb a bukásunkban. A többiek is megjegyezték, hogy mindenki nagyon jó, de Ők nem igazán félnek az ellenfeleinktől, pedig én úgy gondolom, hogy nagyon is kellene. Még sosem láttam ennyi tehetséges táncost egy helyen. Kicsinek érzem magam közöttük.

Mi jövünk!

Épp az utolsó csapatot nézem, amikor tudatosul bennem, hogy utánuk bizony mi következünk. Eléggé izgulok a lépések miatt, főleg attól a béna balett-tól. Amikor az utolsó dallam is befejeződik, elkezdek pánikolni, pedig nem kéne, nem most, nem itt. 
A DJ-nek átnyújtom az Iphone-om, amin a zenénk található. Imádom a mixet, amit Zayn hozott össze, tökéletes.

Beállunk kezdésbe és a zene felcsendül. A mozdulatok automatikusak. Ringatni kezdem a csípőmet és mindenkivel elhitetem, hogy oda vagyok Zayn-ért, hogy kell nekem. Majd jön a rettegett rész és gond nélkül veszem az akadályt.
Megcsináltam.

Kinézek a közönségre és egy zöld szem párral kezdek farkas szemet. Ő az, aki végig nézte a próbámat vagy fél éve. Kajánul mosolyog és végig vezeti a tekintetét a testemen, fel és vissza. Többször is, mint az elvárható lenne.

Csak egy név ugrik be, nem is, egy rövidítés.
HS.

Ezt nem hiszem el, mit keres Ő itt? Miért most és miért itt látom újra? Ha tényleg Ő HS, akkor lesz miről elbeszélgetnek vele, úgy érzem. Nem követhet, mint egy pincsi kutya, basszus ez az ember totál beteg. Látni sem akarom, remélem nem kerül a szemem elé, ha ennek vége. Nem lenne jó vége, neki nagyon nem. Nem tudja, hogy milyen fából faragtak, de ha megakarja ismerni, akkor csak rajta.

Észre sem vettem, hogy már végeztünk is, már a színpadról jövünk le. Lihegve megyek be a tömegbe és hallgatom, hogy a zsűri negyed óra szünetet kér, hogy eldönthessék ki a nyertes. Ez lesz, csak a kínzó negyed óra, azt hiszem. Mindenhol Őt keresem a szememmel, de sehol sem látom. Ez az menj csak el.

- Bejelentenénk a győztest, akik kiemelkedő produkciójukkal az utolsó helyről egyből az első helyre ugrottak, akkor köszöntsük a nyertes csoportot, akik a SheeDance.

Most komolyan a mi nevüket mondta? Nem hiszem el, hogy mi nyertünk. Lou-ra nézek, akinek az arcán ugyan azt a megdöbbenést látom, mint a sajátomon. Előre megyünk, hogy átvegyük a díjat, míg valakinek a mellkasa meg nem állít a tovább haladásomban. Felnézve pont Őt látom. Ne.

- Látom jó fele mész. - mosolyog rám szemtelenül.
- Elállnál előlem. - emelem fel a hangomat.
- Persze Sheera. - amikor kiejti a nevemet, automatikusan fordulok vissza.
- Ki vagy te? - kérdezek rá.

- Harry Styles, Baby.




8 megjegyzés:

  1. FANTASZTIKUS *-* ez nagyon jo lett!!!! siess a kovetkezo resszel!!!! pusszii :* :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :) Örülök, hogy ez a történet is tetszik. ♥ Sietek vele. :) xx

      Törlés
  2. Úúgy, de úúgy imádom!!! Nagyon jó lett!!! :) <3

    VálaszTörlés
  3. Áhhh, Eszti ez rohadt jó lett, tényleg SOHA ne hagyd abba az írást... <3 <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen.😘 egyenlőre nem is tervezem.😍💗❤️

      Törlés
  4. FANTASZTIKUS!!! IMÁDOM!! Nem is tudom mit mondjak még!! :) $iess a kövivel!! B.U.É.K!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm.😘 Sietek vele,ahogy tudok.❤️ Neked is.😍💗

      Törlés