2015. május 11., hétfő

34. fejezet - Stupid me!

Sziasztok!

Meghoztam az új részt, remélem tetszeni fog!
Jó olvasást hozzá!
Hagyjatok nekem véleményt bármely formában!

A rész zenéje: Magic - Stupid me!
https://www.youtube.com/watch?v=Ixlk1q0SY_A

Esther xx
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Harry


Fárasztó reggel. Akadékoskodva nyitom ki a szemem és fordulok a másik oldalamra, míg felnyögök a szemembe szökő éles fények miatt. Természetesen este hulla fáradt voltam, így nem figyeltem az a féle formaságokra, mint behúzni a függönyt. Az égő érzés azonnal azt eredményezte, hogy visszacsuktam a szemeimet. Nem voltam felkészülve erre a biológiai támadásra korán reggel. Még halványan rémlett a tegnap estéből, hogy rohadtul nem egyedül jöttem fel a lakásomra, de most határozottan magányosan feküdtem az ágyamban. Sheera sehol sem volt és a ruháit sem láttam a szoba egyik pontjában sem, ahova tegnap este elhajítottam a darabokat a testéről. A telefonomhoz nyúltam, ami a párnám alatt pihent a fejem alatt. Semmi, az ég világon semmi. Hol a tökömben lehet? Aztán derengeni kezdett, hogy ma próbája van reggel Louis-ékkal. Bizonyára nem akart felkelteni, amikor elment, de akkor is rosszul esett, hogy egyedül kellett felébrednem.
Újabb kísérletet tettem a felkelésre, de csak annyit értem el, hogy most a másik oldalamon feküdtem és a kezem kezdett elzsibbadni a testtartásom miatt. Lefordultam a kezemről és a plafont kezdtem el bámulni unalmamban. Végig néztem magamon és konstatáltam, hogy tejesen meztelenül fekszem az ágyban. Ilyen sem volt még soha velem, hogy nem vettem volna vissza legalább a bokszeremet, de minden jel arra utal, hogy egyből elaludtam, ahogy befejeztük a szokásos ágytornánkat.
Kemény húsz perc elteltével sikerült annyit elérnem magamnál, hogy felüljek az ágyban és a lábam érintse a padlót. De továbbra sem mozdultam, konkrétan úgy éreztem magam, mint akit tarkón basztak. A fejem lüktetett és a robbanáspont közelében volt. A telefonom csörögni kezdett mellettem, így felvettem és a kijelzőre pillantottam.
- Hazz. - szólt bele Liam a telefonba, csak úgy szokásosan.
- Mond. - nyögtem fel és visszahanyatlottam az ágyra. Komolyan nem fogok ma elkészülni, ez már biztos.
- Mikor jössz? - tette fel a kérdését, amit mindig akkor szokott, ha valami nem igazán stimmel odabent.
- Mikorra menjek kedves Liam?
- Mondjuk úgy öt perccel ezelőtt. - humorban rendben vagyunk.
- Nem kivitelezhető.
- Akkor próbálkozz. Van egy kis számviteli problémánk, amihez feltétlenül kellesz. - de utáltam, ha ez a szó hagyta el valamelyikük száját, össze ugrott tőle a gyomrom.
- Oké, indulok, addig rakjátok össze. - sóhajtottam fel, majd egyszerűen letettem.
Felültem az ágyban és kényszerítve magam, azonnal fel is álltam. Most már nem volt időm baszakodni, így a szekrényemhez léptem és kivettem belőle az egyik fekete öltönyömet. Gyors zuhanyzás után, magamra vettem az ingemet és közép tájékig begomboltam, majd magamra kaptam a zakót is és kiléptem a hálóból. Végig mentem a folyosón, le a lépcsőn a nappaliig. Magamhoz vettem a pénztárcám és a kocsi kulcsomat és már a garázsban is voltam, hogy kigurulhassak az udvarra. Bevágtam magam a Range Rover kormánya mögé és kitolattam a garázsból, végig az udvaron, majd ki az utcára, ahol rögtön besoroltam a forgalomba és elindultam a Hell felé, ami talán most tényleg a pokolt fogja tartogatni nekem. Utáltam, ha a pénzel volt gond, főleg, hogy mostanában különösen sokszor fordult elő, hogy valami nem volt kerek és egész.


Rekord sebesség alatt értem el a klubot, ami a forgalomnak volt köszönhető. Meg is voltam lepődve, hogy tíz órakor nem volt dugó, mint általában. Leparkoltam a szokásos helyemre és beállítottam a motort. Ahogy beléptem az a káosz fogadott, amire számítottam egy ilyen helyzetben. Liam és Niall elég hangos eszmecserét folytattak, ami az anyagi helyzetre volt kihegyezve. Mind a ketten felém kapták a fejüket és azonnal elhallgattak, ahogy tudatosult bennük a jelenlétem. Nem tudnám megmondani, hogy miért volt ez, de a jelenlétem mindig ezt eredményezte. Talán kissé tartottak tőlem vagy féltek. De jó, hogy a rangom meg volt a körükben, tudták, hogy hol a helyük, tudták, hogy miként beszéljenek velem, akkor is, ha a barátaim voltak. A munkában nem volt barátság, itt a profizmus volt a jellemző és az elvárható minimum.
- Na mi a gond?
- Egyik számla sem stimmel. - tolta az orrom elé Niall az eheti ital rendelés számlázását.
- Valóban, ez sokkal több, mint amiben megállapodtunk az új beszállítóval. - forgattam a kezemben a zöld kopír lapot.
- Nem tudom, hogy miért, de a bevétel alig fedezi a kiadásainkat. Nem megy jól a klub Harry. - utáltam ezt hallani, főleg a szezon közepén. Ilyenkor mindennek flottul kellene menni-e, nem pont ellenkezőleg és a csőd szélén állni. Na jó, kissé túloztam, azért ott még nem tartunk és nem is fogom engedni.
- Hányan voltak az elmúlt hónapban? - tettem fel a kérdést Liamnek, aki ezt a feladatot is betölti, nem csak a DJ szerepét.
- Kevesebben, mint ezren. - vonta fel a szemöldökét.
- Bassza meg, mi a gond? Ugyan úgy reklámozzuk a klubbot, mint eddig. Kezdek megőrülni. - sóhajtottam fel és az idegesség alapvető levezetéseként a hajamba szántottam, míg teljesen tönkre nem tettem a mozdulat ismételgetésével.
- Azért nem megoldhatatlan a helyzet, talán csak egy kis újítás kell nekünk és a klubnak is. - szólt közbe Niall, mire mind a ketten Liammel rá figyeltünk.
- Na mesélj.
- A múltkor Sheera nagyon nagy sikert aratott, sokkal több volt a bevétel azon az egy estén, mint egy hét alatt, így szerintem be kéne őt vonni huzamosabb ideig, hogy táncoljon. Imádták őt. - Niall szinte ragyogó arccal mesélte el a meglátását.
- Nem fog menni, leszögezte, hogy csak egyszer és nem többször. - nyögtem fel.
- De, csak tudsz rá hatni valahogy, hisz a nőd, nem? - Niall elég piszkos fantáziája, ahogy látom szárnyra kapott.
- Végül is, nem veszíthetek. - vontam vállat mosolyogva.
- Na, ez az a Harry, akit ismerek. - csapott a kezembe Liam és olyan fejet vágott, mint aki most talált egy millió dollárt legalább.
- Oké, munkára, intézzétek a dolgotokat, én pedig teszem az enyémet.


A Nialltől kapott papírok felett görnyedek és a megoldást próbálom kitalálni. Valami hibát keresek, elszámolást, bármit, ami révén kijavítható a hiba, de eddig semmi. Kezdem azt hinni, hogy a szállító direkt a jóval magasabb számokkal számolt, mint amiben megállapodtam vele. Valami rohadtul nem stimmel mostanában, nagyon remélem, hogy ez a sok dolog, csak véletlen és nem akar senki sem keresztbe tenni nekem. Volt már rá példa, hogy a konkurens cég ásta alá a klubot, amit akkor, majd nem be is kellett zárnunk, csak szerencsém volt, hogy időben kitaláltam a B tervemet, amit azóta is folytatunk, teljes titokban. Ezért sem akarom túlzottan, hogy Sheera állandó táncossá váljon, mert rizikós lenne a lebukásom és tudom, hogy, ha ez napvilágot lát előtte, akkor nekem lőttek. Biztos, hogy nem akarna látni többé, főleg, ha valaki benyögné neki, hogy benne van a VIP árban, hogy lefekszel velem. Örökre meg gyűlölne és teljes joggal tenné, hisz undorító vagyok, de kell a pénz, ebből élek, ha tetszik nekem, ha nem. Nem tehetek semmit, csak rejthetem előle és imádkozok, hogy ne derüljön a piszkos kis titkomra fény.
Majdnem szívbajt kaptam, amikor az ajtóm kivágódott és a mellette lévő falnak csapódott, amitől az egész iroda zengeni kezdett. Természetes, hogy Molly volt az.
- Ez most már törvényszerű lesz? – kérdezte magából kikelve Molly, aki áthajolt az asztalom fölött.
- Mi van? Kicsim azt is közöld, hogy mi a gondod, nem fejlesztettem még ki a gondolatolvasás képességét, de erősen gondolkozom rajta. – néztem fel arról a rengeteg számláról, ami előttem hevert és, amik kurvára nem stimmeltek, túl sok volt a kiadás, semmi haszon.
- Arról beszélek, hogy ismét Sheera táncolhatja a szólót. – csípőre tette a kezét, ezzel megváltoztatva a testtartását teljesen.
- Törött bokával képzelted el a táncot vagy mi? Egyébként, honnan tudsz te arról, hogy ismét ő táncolna helyetted, ha elvállalja egyáltalán. – húztam fel a szemöldököm.
- Hallottalak titeket beszélgetni az előbb és természetesen nem törött bokával szeretnék táncolni, de ha újra táncolhatok, visszakapom, majd a posztomat?
- Vissza, de most kérlek, hagyj magamra, mert sok a dolgom. – annyira szépen próbáltam hozzá beszélni, amennyire csak telt tőlem.
- Oké, kössz a semmit.
- Ide figyelj, ne duzzogj, mert kurvára idegesítesz már. Neked semmi bajod nincs az életben, csak hogy nincs időd kisminkelni magad és nem bassz meg éppen senki. Nem tudsz te semmit a nehéz életről. – nem tudom, hogy miért, de rendesen kiakadtam ez alkalommal rá.
- Mert aztán neked annyira nehéz volt mi?
- Nem tudsz te semmit sem az életemről és arról sem, hogy mennyire volt kemény vagy nehéz. Sok szart át kellett élnem, ahogy Sheerának is a gyereke elvesztését, úgy hogy ne papolj itt nekem, baszd meg. – üvöltöttem vele és konkrétan közel voltam ahhoz, hogy megpofozzam.
- Hogy mi van? – amikor visszakérdezett jöttem rá, hogy kurvára elszóltam magam és elmondtam Sheera legnagyobb titkát és fájdalmát.
Gratulálok, Harry Styles. Sikeresen elbasztad a kapcsolatodat a nővel, akibe halálosan bele szerettél.
- Semmi, vedd úgy, hogy nem mondtam semmit. - tiltakoztam rögtön és gondolatban behúztam magamnak egyet.
- Határozottan hallottam, amit mondtál. - sétált ismét közelebb és éreztem, hogy ez nagyon sokba fog nekem kerülni.
- Mi az ára a hallgatásodnak? - kérdeztem meg.
- Újabb alkuba bocsátkozol? Érett döntés ez Harry? - ez a válasz kurvára nem tetszett.
- Értelmes kereteken belül.
- Húszezer dollár neked mennyire értelmes keret? - kikerekedett szemekkel hajoltam előre.
- Mennyi?
- Jól hallottad, holnapra kérem az összeset vagy eljár a szám. - fordult sarkon, én meg meg sem tudtam szólalni. 
Van bőr a képén az biztos. Bár fogalmam sincs, hogy honnan fogok összeszedni húszezret egy nap alatt. Van annyim a számlámon, de biztos, hogy nem fogok neki onnan adni, sőt sehonnan sem. Meglátja kivel szórakozik ez a ribanc. Örökre megtanulja a nevem, ha végzek vele.


***


Este már otthon ültem, amikor rettentő vágyat éreztem arra, hogy kielégüljek, így tárcsáztam Shee számát, hogy ez által szerezzek mindkettőnknek maradéktalan örömet.
- Szia Baby. - köszöntem bele a vonalba, amikor felvette.
- Szia Harry. Kicsit késő van, nem gondolod? - tette fel kérdését és a hangszínéből megmondtam, hogy nincs jó kedve.
- Mihez van késő?
- Mindenhez, épp aludni készültem. - ásított bele a telefonba.
- Akkor ne tedd, inkább gyere át hozzám. - annyira vágytam a testére jelen pillanatban, hogy kezdett fájdalmassá válni.
- Nem tudok Harry, holnap korán reggel indulunk Los Angelesbe az országos versenyre. - hadarta el a mondandóját.
- Ne csináld már Shee. - nyögtem fel és már tudtam, hogy az eltervezett estém nem fog bekövetkezni.
- Sajnálom Harry, de ki kell magamat aludnom és tudom, ha nálad lennénk, akkor az alvás lenni a legutolsó dolgunk. - tényleg csalódott volt a hangja, amiért nem lehet velem.
- Remek következtetés. Rendben, akkor pihenj és jó versenyt nektek, ügyesek lesztek. - most rajtam volt az ásítás.
- Harry?
- Igen baby? - eléggé izgatott volt a hangja.
- Nem érsz rá holnap, hogy megnézz? - meglepett, hogy azt akarta ott legyek.
- Baby sajnos nem, akad egy kis pénzügyi balhé a klubban és azt muszáj helyre hoznom minél előbb. - igazából inkább megnéztem volna a fellépését, minthogy a pénzen agyaljak egész nap.
- Ó, értem. Akkor majd beszélünk.
- Sajnálom. - kértem bocsánatot, mert tudtam, hogy csalódott, hallottam a hangján.
- Nem érdekes. Jó éjt Harry.
- Jó éjt Shee, szeretlek.
- Én is. - válaszolt, majd bontotta a vonalat.

Képtelen voltam aludni, csak a csalódott hangja járt a fejemben, újra és újra hallottam. De sajnos nem tudok mit tenni, muszáj holnap dolgoznom vagy komoly bajok lesznek. És ami még inkább aggasztott, a hatalmas pofám és az elhangzott szavaim, ha ez Sheera fülébe jut, nekem annyi. Örökre kisétál az életemből és én abba bele halok. 




11 megjegyzés:

  1. Aww.. Imádtam..Hoztad a formát és egy szuper résszel jelentkeztél.. Nagyon jól sikerült és izgatottan várom a következő részt.. <3
    Ölel Andi :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. Örülök, hogy tetszett. Sietek a következővel.☺️

      Törlés
  2. Naaajooo:'"""D a borzalmas napnapom ellenere kicsit sikerult izgalomba hoznod *--* szoval kezdodhet ujra a varakozas 😍😍😍😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy jobbá tettem a napodat.😍 Sietek a kövivel.❤️

      Törlés
  3. Naaaaagyooooon jóóóó réééész leeeett!!! na jó, kicsit felpörögtem:D
    Most egy kicsit én is haragszom Harryre amiért kikotyogta Shee titkát *dühös arc* :D
    U.I. Várom a kövit!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. Nem csodálom, hogy dühös vagy, Harry nagyon nagy ostobasagot csinált ezzel. Sietek a következővel.😍❤️

      Törlés
  4. Jajj Istenem...Imádom *--* Húszezer dollár forintra átváltva nekem is jöhetne. :D :D Várom a következő részt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is elhiheted.😊 Köszönöm. Sietek.❤️

      Törlés
  5. Hát igen Harry néha elöbb beszél és utána gondolkozik:)
    De utána mégtöbbet mell gondolkoznia hogy helyre hozhassa.
    Mollyt meg valaki csapja le! Naaa a kedvemért*cuki könyörgő arc*:DDD
    Siess a kövivel!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Harry egyszer talán megtanulja, hogy gondolkodjon. Molly hamarosan jó leckét fog kapni. Sietek vele.😊

      Törlés