2015. január 22., csütörtök

10. fejezet - Fucking idiots!

Sziasztok!

Meghoztam nektek a 10. fejezetet, remélem örültök, hogy sikerült hamarabb megírnom, így nem kell hétfőig várnotok az új részre. Véleményeteket osszátok meg velem,pipáljatok és iratkozzatok fel!

A rész zenéje: Selena Gomez - Slow Down!
https://www.youtube.com/watch?v=Z8eXaXoUJRQ


Esther xx
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sheera



Figyelem, ahogy ezek ketten beszélgetni kezdenek, mintha nem most találkoztak volna először, bár az már beigazolódott, hogy ismerik egymást. Csak hangtalanul figyelem, ahogy beszélgetni kezdenek, valami egyetemi évekről, amik idézem, milyen faszák voltak. Komolyan, mintha itt se lennék. Kezdtem érezni, hogy hamarosan a kiakadásommal kell, majd szembe nézniük, amikor tudatosult bennem, hogy ezek ketten itt előttem, bizony kurvára ismerik egymást.
 
- Álljatok már le baszd meg. - csattantam fel hirtelen, mire mindenki a teremben rám kapta a tekintetét és zavarodottan tekintettek rám, mintha elment volna az eszem vagy hasonlók, talán nem is állok tőle messze.
- Hogy mondtad? - szólalt fel rögtön Harry, mire még jobban elpattant bennem valami és őrjöngeni kezdtem, de úgy rendesen, ahogy azt illik.
- Szerintem inkább nektek kettőtöknek lenne itt magyarázni valója felém, én úgy gondolom. - mutattam kettőjükre, mire egymásra néztek és konkrétan a képembe röhögtek, a heves reakcióm okán.
- Mit magyarázzunk Red? - kérdezi meg Louis, még mindig jobban mosolyogva, mint ami ebben a helyzetben megengedhető lenne.
- Hogy ti honnan a faszomból ismeritek egymást.
- Semmi extra Shee, egyetemi szobatársak voltunk, ennyi. - válaszol nekem Harry, mintha a legjobb barátok lennénk.
- Oké, akkor a következő kérdésem Louhoz szól. Tőled tud rólam mindent? - mutatok Harryre, miközben Louishoz beszélek.
- Hát, lehet. - mosolyogva mondja nekem, mire nekem teljesen elment az eszem és a higgadtságom az irányukba.
- Mi az, hogy lehet Louis? Te rám küldted Őt, hogy zaklasson. Felfogod, hogy követett engem hetekig és hülye monogramos üzeneteket írt nekem, amivel a frászt hozta rám? És többször is rám erőltette magát. Normális vagy te? Nem is, normálisak vagytok ti ketten? - hevesen gesztikulálva nézek rájuk.
- Szögezzük le, hogy nem zaklattalak. - szólal meg Harry.
- Persze, hogy nem. - nézek rá, majd fogom magam és a táskámat és már ott sem vagyok.

 
Nem vagyok hajlandó több időt tölteni, ezzel a két hülye gyerekkel. Hogy lehet két ember, ekkora szemét. De főleg Louis, hogy tehette ezt velem. Nyilván tudta jól, hogy Harry egy kibaszott pszichopata, de magasról szart bele, hogy mit fog velem művelni. Hogy a faszba adhatta ki neki a számomat és a kicseszett lak címemet. Kérdem én, hogyan? Ennyire még szerintem sosem voltam mérges Louis-ra. Ezek ketten meg mosolyogva nézték végig az őrjöngésemet, ami kettejük felé irányult, amikor benyögték, hogy Ők egyetemi szobatársak és Harry tőle tud rólam mindent. Aztán, csak egyszerűen fogtam magam és ott hagytam őket, ha már annyira nagy barátok, akkor ápolgassák a barátságukat kettecskén és engem meg felejtsenek el egy életre.
 
Kibaszott idióták.
 
- Shee, kérlek nyisd ki. – könyörög már vagy fél órája Louis az ajtómban, de nem fogom beengedni.
- Menj már el, nem fogod fel, hogy nem akarok veled beszélni. – csattanok fel bentről, de abban biztos vagyok, hogy hallott engem.
- Sheera fejezd be vagy betöröm a kicseszett ajtódat. – hallom meg Harry hangját.
- Te meg mi a faszt keresel itt? – pattanok fel az ágyból és kivágom az ajtót, csak azért, hogy a képébe üvölthessek.
- Na ide figyelj, ne üvöltözzél velem, mert lebaszok egyet. – ragadja meg a kezemet és olyan erővel szorítja meg, hogy hallom, ahogy a csont megroppan benne.
- Harry vegyél vissza kicsit. – szól közbe Louis.
- Csak beszélek vele. – fordul Lou felé, majd berángat a szobámba és ránk zárja az ajtót.
 
Nem akarok vele kettesben maradni egy szobában, amiben ráadásul egy hatalmas francia ágy is helyet foglal. Abból semmi jó nem származna. Jó ez, így nem igaz. A jó érzések garantáltak, de na.
 
- Mit akarsz? – kérdezek rá, amint leültem az ágyamra és magam alá húztam a lábaimat.
- Beszélni, mondtam az előbb is. – ül le velem szembe és leutánozza a testtartásomat.
- Akkor el is kezdhetnéd. – nézek rá kihívóan.
- Mondták már, hogy nagyon bátor vagy?
- Előfordult, de ha abba hagytad az egyértelmű dolgok megfigyelését rajtam, akkor kezdhetnéd is. – sürgetem, hiszen semmi kedvem vele cseverészni.
- Ebbe nem hiszem, hogy szeretnél bele folyni, kicsim. – a visszavágós megjegyzések a mániái vagy mi a picsa van?
- Csak azt akarom, hogy táncolj nekem, ennyi.
- Már megbeszéltük, hogy ez nem fog bekövetkezni. – szögeztem le neki egy tényt.
- Csak egy tánc, mi akkora dolog ebben? – kérdezett vissza.
- Mind a ketten tudjuk, hogy nem csak egy táncot akarsz.
- A klub érdekeit nézve, csak azt akarok. A saját érdekeimről még szó sem esett, kicsim.
 
Nem tudtam levenni a szemem az ajkairól, amikor beszélt. Csak bámultam őket és fel sem tűnt az egész. Elmerültem benne és nem fogtam fel mit is teszek. A következő pillanatban előre lendültem és a mondata közepén hallgattattam el sajátos módon, úgy hogy az ajkaimat az övére tapasztottam. Le írhatatlan érzés fogott el, ahogy ismét érezhettem az ajkai melegét. Még senki nem volt rám ilyen hatással, csupán a csókjával. Nem kellett semmit tennie ahhoz, hogy iszonyatosan kívánjam őt. Az egész testem bizsereg és remeg, ahogy vissza csókol és a nyelve együtt mozog az enyémmel, mintha mindig is össze tartoztak volna. Nem volt már Harry és Sheera, csak ketten voltunk egybeolvadva. Felemelkedtem és az ölébe ültem, a következő pillanatban áthúztam a fején a pólóját és feltárult előttem kitetovált feszes mellkasa, amin dolgoztak az izmok, ahogy megtartott engem, bármiféle erőfeszítés nélkül. Harry egy pillanatra elengedett, hogy leutánozza a mozdulatomat, így már engem sem takart a felsőm kíváncsi szemei elől. Megragadtam a nyakláncánál fogva és könyörtelenül húztam magam felé, hogy újra megcsókolhassam és az extázis újfent úrrá legyen rajtam.
 
- Sheera. - bökött meg, mire vissza csöppentem a jelenbe.
- Mi? - kérdeztem vissza, mert fogalmam sem volt róla, mi történt az elmúlt negyed órában. Mi a fene bajom van, miért fantáziálok róla?
- Ha abba hagytad a szemmel való le meztelenítésemet, akkor beszélhetnénk is az ajánlatomról. - döbbenten meredek rá a hozzászólása után.
- Én nem. - védekeztem.
- Persze, hogy nem. - kacsintott rám és levehető volt, hogy élvezi a kialakult helyzetet. - Akkor a tárgyra térnék. Csak egy táncot akarok.
- Harry mondtam már, hogy nem táncolok a klubodban. - nem hiszem el, hogy ennyire nehéz felfogása legyen valakinek.
- Miért nem? Egy kicseszett tánc, ennyit kérek. - húzódott hozzám közelebb.
- Már van munkám. - reagáltam egyszerűen.
- Akkor másodállás. - húzta telt ajkait egy féloldalas mosolyra.
- Nincs szükségem rá.
- Baszki, de kibaszott makacs vagy. - szórakozottan fogja meg a csuklómat.
- Én vagyok makacs? Szerintem meg inkább rád jellemző ez a tulajdonság.
- Most komolyan könyörögjek neked?  - néz a szemembe és valóban könyörgő a tekintete.
- Meg ne próbáld. - lököm meg a vállánál.
- Pedig megteszem, ha nem mondasz igent. - kacsint rám, mire megint érzem azt a bizsergést a bensőmben, a bőröm alatt.
- Fejezd be kérlek.
- Shee, egy kicseszett tánc, ennyi. - húzódik még közelebb.
- Nem. - valahogy muszáj lesz vele megértetnem.
- A fasz bajod van neked? - csattan rám és szorít a csuklómon. - Ennyi volt a szép szóból, kurvára felcseszted az agyam te nő. Mostantól nem kérdés. Szombaton a The Hell előtt kettőkor.
 
Magához húzott egy csókra, majd felpattant és elhagyta a szobámat, magamra hagyva, ezzel engem az érzéssel, amit Ő hagyott hátra. Bámultam magam elé és az ajkaimon simítottam végig, amin még mindig égett a csókja és egy valamiben biztos voltam. Nekem végem.






8 megjegyzés:

  1. Ohhhhh drága istenem, ez isteni :) olyan ugyes vagy :) xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen.😘 Reméltem, hogy tetszeni fog.😍❤️

      Törlés
  2. Szia
    Nagyon jol irsz siess a kovivel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziia. Köszönöm szépen. :) Sietek vele, ahogy időm engedi. :)

      Törlés
  3. Oooo eeedes jooo isteneeem *---* annyira jo es uuugy belemerultem hogy olyan hamar elolvastaaaam ez a blog egy kibaszott drog ( bocs a csunya kifejezesert) eloszor elkezdtem olvasni es egyre tobbet es tobbet akartam es most sincs maskepp tisztara elvonasi tuneteim vannak *-* latod? Ilyen hatassal van ram a blogod *·* imaadooomm ♥♥♥♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. :) Nem bántasz meg a csúnya beszéddel, főleg tudod, hiszen olvasod az írásomat. :) Örülök neki, hogy annyira tetszik, hogy drogként tekintesz rá. :) ez most új, ilyesmit még senki nem mondott nekem. :) Köszönöm még egyszer. ♥♥♥

      Törlés
  4. Egyszeruen imadok benne mindent!! Neked soha sem szabad abbahagyni az irast tenyleg profi vagy!! Nagyon varom a kovi reszt!
    :) koszonom hogy olvashatom ezt a blogot!! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én most konkrétan nem találom a szavakat, egy ilyen vélemény után nem is csoda.😊 Köszönöm az összes kedves szót tőled és én köszönöm, hogy olvasod a blogomat.😘❤️

      Törlés