2015. március 14., szombat

25. fejezet - Fucking guilt!

Sziasztok!

Meghoztam a következő részt!
Jó olvasást hozzá!
Várom a véleményeket!

A rész zenéje: Justin Timberlake - Don't hold the wall!
https://www.youtube.com/watch?v=MWd4BJRExNw

Esther xx
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Harry


Hozzá tudnék szokni az ilyen látványhoz, minden egyes napra jusson ilyen. Ahogy formás alakja sétálgat előttem csupán fehérneműt viselve, így eltakarva előlem teste lényegét. Ismét a tánciskolába készül és cseppet sem zavartatja magát, míg tudja tekintetem bárhová követi. Ha akarnám sem tudnám levenni róla a szememet, megbabonáz és a bűvkörében tart. Nehéz lenyűgözni, de neki mégis sikerül elvarázsolnia és semmi különöset nem tesz csak egyszerűen beszél hozzám vagy rám néz és én kész vagyok, teljesen. Beindít, ahogy mozognak ajkai, amikor a szavakat formázza velük. Figyelem, amikor hátrafordul és furcsán mered rám.

- Harry. - ejti ki nevemet, mire a vérem forrni kezd.
- Mi az?
- Öhm. - mutat a nadrágomra, ahogy ott fekszem az ágyán. Mi van vele? - kérdezek vissza.
- Most komolyan felizgultál rám? - kérdez vissza, semmi kertelés nincs a hangjában, nem feszélyezi a helyzet.
- Fel. 
- Nem fogok segíteni. - von vállat és áthúzza a fején a pólóját.
- Egy dologban biztosan segíthetnél. - állok fel.
- Miben? - húzza fel a szemöldökét.
- Tudod a koreográfus állás.. - kezdtem bele, de félbe szakított.
- Mondtam neked, hogy gondolkozni akarok rajta, így is rengeteg dolgom van, nem hiszem, hogy most beleférne az időmbe. - felidegesítettek szavai, csak egy pillanat kellett.
- Ez nagyon úgy hangzik, mintha már eldöntötted volna. - emelem fel a hangomat.
- Harry. - szól rám rosszallóan és közben keresztbe fonja mellkasa előtt a kezeit.
- Meddig fogsz még ellenállni nekem? - kérdeztem rá, már szabályosan üvöltöttem vele. Láttam, hogy összerezzen kicsi alakja, de nem tágított.
- Nem harcolok veled Harry, csak mások az érdekeink. - fintorodott el.
- Pedig kezdem, úgy érezni, hogy direkt csinálod. - ültem le az ágy szélére és idegességemben többször átfuttattam a kezem a hajamon.
- Nem körülötted forog a világ, bármennyire is azt hiszed. - csattant fel és az ajtó felé közeledett, de felpattantam és a csuklóját megragadva állítottam meg.
- Mit gondolsz, csak így itt hagyhatsz engem, mikor ez az egész miattad van? - néztem vele farkasszemet.
- Eressz el Harry, ez fáj. - próbált kiszabadulni.
- Szerinted érdekel? - fogtam még szorosabban a kezét.
- Egy kibaszott elmebeteg vagy. - csattant újra fel, de ez alkalommal könnyek csillogtak a szemében.
Komolyan fél tőlem?
- Miért nem tudsz egyszerűen engedelmeskedni nekem? Miért nem vagy olyan mint... - nem fejeztem be, mert tudtam, hogy elszóltam magam.
- Mint ki Harry? Mint Molly? Undorító, hogy hozzá hasonlítasz. - csattant az erőteljes pofon az arcomon.
- Tudod, hogy nem úgy gondoltam. - próbáltam hozzá érni, de nem engedte.
- Takarodj.
- Shee, kérlek.
- Csak takarodj el az életemből.
- Elcseszett egy nő vagy. - ütök a feje mellett az ajtóba, majd meg sem várva a reakcióját, feltépem az ajtót és lerohanok a lépcsőn. Csak a kocsimban ülve sikerül rendeznem a levegő vételem, ami kezd hiperventillálásba átcsapni lassan. A szívem úgy ver, hogy félő áttöri a bordáimat és viszont látom idekint, a testemen kívül. Még egyik alkalommal sem idegesített fel ennyire. Valamiért sajog a szívem, ma vissza gondolok rá. Kurvára nem akarom ezt érezni, sőt semmit nem akarok érezni. Újra a közömbös Harry akarok lenni, akinek nincsenek érzései és leszar mindent, csak saját maga fontos számára. Egy próbát tehetek, hogy vissza állítsam magam a régi kerékvágásba és tudom is hogyan.


Beindítom a kocsit és meg sem állok a Hell-ig ahol már mindenki az esti showra készül, bele értve a táncosokat, akiket most Molly irányít, ahogy látom és nem csinálja rosszul. A többiek húzzák a szájukat, de nem csodálkozom egy percig sem, Molly nem kicsit nehéz eset. Amikor meglát, felemeli a kezét és mosolyogva integet nekem, viszonozom és vissza integetek neki. Az tuti, hogy most egész napra boldoggá tettem, ezzel az egyszerű mozdulattal. Feldobtam a napját. Az irodámban pakolászok, amikor valaki kopog. Fel sem kell néznem, ahhoz, hogy tudjam ki az.
- Gyere. - szólok ki.
- Harry, ugye nem baj, hogy a kezembe vettem a dolgokat? - lép be Molly, majd az asztalomhoz sétál.
- Nem, szeretem, ha a kezedbe veszed a dolgokat. - nézek rá, mire látom a pillanatnyi döbbenetet az arcán, de hamar kapcsol és veszi a lapot.
- Még mindig a táncról beszélünk? - kérdezi meg.
- Rád bízom, de tűnés vissza, este nagy nap lesz, szedd őket rendbe. - mutatok az ajtó felé.
- Rendben. - hajol át az asztalon és egy gyors csókot nyom az ajkaimra, majd megfordul és kibilleg az irodámból.

Most ez mi a fasz volt? Kérdezem magamtól miközben egy olyan érzés lesz úrrá rajtam, amit kibaszottul nem akarom, hogy ott legyen, de ott van és nem múlik, csak egyre erősödik bennem.
- Kicseszett bűntudat. - csapok az asztalra, míg hangosan kimondom a gondolataimat.
Rohantul felbasztam magam. Két dolog van, ami lenyugtatna, de a szex most esélytelen, így a második lehetőségnél maradok, ami a munkába temetkezés, a szervezkedés. Átnéztem a megrendelni kívánt italokat és az új szállító adatait, mindent amire most szükségünk lesz az elkövetkezendő hétben. Be is vált a figyelem elterelés, mert még a fellépést is kihagytam, amikor éjfélkor felemeltem a szemem a képernyőről, de álmos vagy fáradt továbbra sem voltam. Megnéztem a telefonomat, de nem igazán tudtam, hogy mire számítottam, Shee természetesen nem keresett. 


Kisétálok az irodámból, amikor meghallom a színpad felől beszűrődő ismerős dallamot. Ezt a számot ezer közül is megismerem, Justin Timberlake - Don't hold the wall című száma, ez volt az első szám, amire láttam Mollyt nálam táncolni. Kisétáltam a függöny mögül és, csakugyan Ő táncolt a színpadon teljesen egyedül. Olyan mozdulatokat vonultatott fel, amiket sosem láttam még tőle ezelőtt, teljesen új volt és őrjítő. Has táncot kevert az isten tudja mivel, de kurvára bejött és ezt a nadrágomban egyre jobban ágaskodó farkam is bizonyította. Felemelte a lábát a fejéhez és úgy fogott körbe, majd leeresztette é a zene ritmusára forgatta a csípőjét. Ringatta jobbra, majd balra, míg engem az őrületbe kergetett vele. Meg fogom dugni, ha így folytatja. Nem tudja, hogy itt vagyok, így csak csendesen figyelem Őt. Aztán az egyik forgásnál pont velem szemben áll meg, amikor észre vesz egy hatalmas mosoly játszik ajkain és folytatja a kínzásomat. Mozgatja a csípőjét, mire a pultba kell kapaszkodnom, kibaszott izgalom. A zene kiállásnál teljesen megváltozik és nekem lépnem kell. Felsétálok mellé a színpadra és megragadom az egyik kezét és magam felé megforgatom, mire a mellkasomnak csapódik. Így összesimulva táncolunk tovább, míg a zene érzékisége engem is magával ragad és forgatni kezdem őt, majd visszahúzom magamhoz. Hátradönti felsőtestét és köröz egyet, ezzel nekem nyomva a csípőjét, mire felnyögök. Megragadom a kezét és lehúzom a lépcsőn, le a színpadról az irodám felé.

- Mit akarsz Harry? Hová viszel? - kérdezi meg, míg lohol utánam.
Megfordulok és csak ennyit reagálok.
- Szerinted?



8 megjegyzés:

  1. Basszus Harry, hogy lehetsz ilyen idióta???!!! Egy akkora, kibaszott idióta!! Most nagyon dühős vagyok rá!!
    Gyorsan hozd a kövit, mert meg fogok őrülni!! :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát Harry ért a rossz döntések meglépéséhez, ahogy most is tette. Meg lesz a következménye természetesen. Hétfőn jön a következő.😊

      Törlés
  2. Isteneeeem BAZDMEG HARRY!!!!!! fuuuuu.... jóvan ezt megjegyeztem.... Remélem megkapja a magáét Shee-től...édes a bosszúúú <3 :"""D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos, hogy megkapja a bosszút, csak lehet nem attól a személytől, akinél indokolt lenne.😍😘❤️

      Törlés
    2. akkor már tudom kitől :DDDD

      Törlés
    3. Nem nehéz kitalálni.😄

      Törlés
  3. http://utolso-angyalidemon.blogspot.hu/2015/03/dij.html
    Sziaa meglepiii *-*

    VálaszTörlés