2015. március 30., hétfő

28. fejezet - My Dilemma!

Sziasztok!

Meghoztam a következő részt, remélem mindenkinek tetszeni fog!
Jó olvasást hozzá!
Véleményeket várok!

A rész zenéje: Selena Gomez - My Dilemma!
https://www.youtube.com/watch?v=9Xll6wZhNAg

Esther xx
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Harry


A mai napom nagyon húzósnak ígérkezik, ugyan is ma lesz a The Hell szezon nyitója, ami a fullos rendezvényeket jelenti. Eddig is nyitva voltunk, de azok egyszerű, szokásos esték voltak, nem megszervezettek. Ezeknél mindig valami spécivel készülünk a gazdag üzletembereknek. Örülök, hogy Shee igent mondott az állásra, mert most különösen szükségem van rá és a tehetségére.
Épp a végső simításokat végzem a ma estén, amikor kopognak az irodám ajtaján.
- Gyere. - kiabáltam el magam.
- Harry gyere ki, ez a csaj nem normális. - tör be az irodámba Molly és letámad azonnal.
- Most kivel van bajod? - kérdeztem vissza, bár sejtettem a választ.
- Sheerával, nem is értem miért vetted fel. - kiabált velem.
- Vegyél vissza, ezt a múltkor már megbeszéltük. - álltam fel a székből.
- Nem érdekel, nem fogom ezt eltűrni.
- Mit?
- Hogy mindent elvesz, ami az enyém volt itt. - lépett hozzám közelebb.
- Nem vett el tőled semmit. - léptem hátrébb, nem akartam, hogy hozzám érjen.
- De igen, téged.
- Cicám, én sosem voltam a tiéd. - a mondatom végén megmarkolta a farkamat és rázárta az öklét, mire össze kellett szorítanom a fogam a fájdalomtól.
- Ne feledd, hogy bármikor eljárhat a szám, így jobban tennéd, ha betartanád az egyességünk rád eső részét. Mondjuk ma este.
- Azért ne képzeld azt Molly, hogy úgy ugráltathatsz, ahogy gondolod. Ma este biztos, hogy nem fogok hozzád érni. - csattantam fel és az ajtó felé toltam őt, hogy végre eltűnjön innen és békén hagyjon egy percre legalább.
- Harry nagyon merész vagy, ahhoz képest, hogy csalod a barátnődet. - merész szavai, csak még jobban felbasztak.
- Én vagyok merész? Ki zsarol kit? - kérdezek vissza.
- Szerintem ez a dolog kettőnk között kölcsönös. - lép hozzám közelebb és az ajkait az enyémekre nyomja.
- Miben kölcsönös?
- Abban drágám, hogy mind a ketten szeretnénk elérni valamit és ez csak úgy lehetséges, ha össze dolgozunk. - szavai megdöbbentettek, komolyan azt hisz, hogy én élvezem a kialakult helyzetet?
- Ne hidd azt, hogy én örülök ennek. - löktem el magamtól, nem akartam, hogy ennyire közel legyen hozzám.
- Ugyan Harry, mikor tudtad te egy nő közeledését vissza utasítani? Ismerlek és tudom, hogy a farkad erősebb az eszednél, ahogy ezt a mellékelt ábra is mutatja, hisz így kerültél ebbe a szituációba velem. - ha arra játszik, hogy felkúrja az agyam, akkor sikerült neki.
- Takarodj kifelé. - ordítottam el magam, majd rá sem nézve visszasétáltam az asztalomhoz és helyet foglaltam a székemben.
- Akkor este. - nyögte nekem oda, majd bebaszta az irodám ajtaját.

Nem hiszem el ezt a nőt. Mi a faszt képzel magáról ki Ő, hogy így dirigálhat nekem és zsarolhat? Komolyan kezdem megbánni, hogy valaha is hozzá értem, ha nem kezdtem volna vele soha, akkor most nem lennék ebben a helyzetben. Mi a faszt csináljak? Nem akarok többé lefeküdni vele, de viszont azt sem akarom, hogy kitálaljon Sheerának a múltkori dolgunkról, mikor végre minden jól alakul közöttünk. Sosem gondoltam, hogy elmondom neki, hogy megcsaltam, de egyre inkább úgy gondolom, hogy elmondom neki. Talán akkor nem fog annyira haragudni, ha tőlem tudja meg és nem Mollytól. Viszont nem akarom elveszíteni és ha megtudja, hogy lefeküdtem Mollyval az fix, hogy kiteszi a szűrömet az első adandó alkalommal. Miért kellett magamat ekkora szarba kavarnom? Megfogok őrülni a kialakul helyzettől, ha ez így folytatódik. Már így is folyton attól rettegek, hogy Mollynak eljár a szája az egyik veszekedésük alatt. Egy biztos, ha ez a ribanc nem tartja be az egyességünket, kirúgom a picsába. Ha Ő tönkre teszi az életemet, akkor én is pokollá teszem az övét. Nem ismer ő engem eléggé, Harry Styles lesz a legnagyobb rémálma. Nem fog szórakozni velem egy nő, ezt megfogadtam magamnak az utolsó alkalommal és nem hagyom, hogy újra megismétlődjön, hogy olyanokat kotyogjon ki a múltamról, ami még inkább besároz. Elég volt egyszer átélni, még egyszer nem követem el ugyan azokat a hibákat. Megtanultam hallgatni és elhallgattatni az embereket a legjobb eszközökkel, amik csak adódhatnak számomra és ha kell Mollyval is megteszem, újfent.

- Harry figyelj, nem zavarok? - lépett be Niall mindenféle kopogás nélkül az irodám ajtaján.
- Nem, gyere be nyugodtan. - néztem fel a laptopom képernyőjéről.
- Szerintem ez nem lesz, így jó. - ült le velem szembe.
- Micsoda? - húztam fel a szemöldököm értetlenségemben.
- Molly és Shee egy légtérben. - vonta meg a vállát.
- Miért?
- Ezt komolyan kérdezed? Ezek ketten kikaparják az első adandó alkalommal egymás szemét. Világos, hogy mindkét csaj totálisan beléd van zúgva, így előbb-utóbb ez elkerülhetetlen lesz. - Niall szavai kissé lesokkolnak.
- Niall ne dramatizáld már túl a dolgokat, kézben tartok mindent. - néztem rá, de láttam rajta, hogy nem hisz nekem.
- Valóban Harry? Akkor miért tudja a fél klub, hogy viszonyod van Mollyval?
- Mi a fasz van? - csattanok fel.
- Most miért vagy így felháborodva, ez a vaknak is nyilvánvaló volt, sőt az sem segít, hogy Molly még hencegett is vele. - lökött vissza a székembe, amikor felpattantam.
- Kicseszett ribanc, egyszer megdugod, aztán meg nem tud leakadni rólad. - gondolkodtam el hangosan.
- Egyszer?
- Most komolyan fölakarod cseszi az agyam Niall? - kérdeztem vissza egyszer dühösebben.
- Nem állt szándékomban Harry, csak gondoltam szólók, hogy figyelj oda rájuk, mert ebből baj lesz. - állt fel, majd az ajtó felé közeledett.
- Tisztában vagyok vele, de ha Molly száját bármi elhagyja, ami velem vagy a klubbal kapcsolatos, akkor neki vége. - kiabáltam el magam.
- Mi?
- Most mit nem értesz? - kérdeztem vissza.
- Mit mondana el? Harry történt valami olyan, amiről Sheera nem tud?
- Nem, semmi. - hazudtam, mert kurvára elszóltam magam.
- Harry ne nézz hülyének, istenem az egyik legjobb barátod vagyok. - lendítette a kezét a magasba.
- Ne csesztess.
- Mit csináltál?
- Baszd meg, lefeküdtem vele, most jó? - pattantam fel a székből és járkálásba kezdtem.
- Harry, te tényleg ekkora hülye vagy? Itt siránkoztál nekem hónapokig, hogy mennyire kell neked Sheera, erre az első megingásnál megdugod azt a kurvát? - kiabált velem.
- Pofa be Niall vagy megütlek. - léptem hozzá közelebb.
- Leszarom, de ne legyél ekkora hülye.
- Próbálkozom.
- Hát nem sikerült.

Niall szavai kissé felnyitották a szememet. Bármennyire is zavart, de tényleg igaza volt. Egy hülye vagyok, aki hamarosan elfogja veszíteni a barátnőjét egy hülye lépés okán. Nem veszíthetem el őt, meg kell tennem mindent, hogy velem maradjon, ha ehhez az kell, akkor én fogom elmondani neki, hogy megcsaltam, remélhetőleg nem hagy el, ha még is, akkor visszaszerzem, mert kell nekem. Most először tudom szétválasztani ezt a dolgot, eddig győzködtem magam, hogy a klubnak akarom őt, mint táncos, miközben mindvégig magamnak akartam, mert ha akartam, ha nem fontos lett számomra, talán bele is szerettem és nagyon remélem, hogy nem kell, majd megbánnom a szívem cselekedetét. Azt még egyszer nem élném túl, nem hiába vagyok most, olyan amilyen a nőkkel, vannak okai, nem is akár milyenek. 


***


Nap végén hulla fáradtan sétáltam ki az irodámból és nem kicsit lepődtem meg, hogy még szól a zene a színpad felől. Ahogy kiléptem a függöny mellett, meg láttam, ahogy Shee táncol a színpadon és le sem tudtam venni róla a szemem. A mozgása egyszerűen magával ragadó volt, lebilincselő, elképesztő, ha csak meglátod a rabjává válsz. Az biztos, hogy velem ez az első alkalommal megtörtént, amikor véletlenül láttam őt táncolni. Most valahogy mégis új és felkavaró, amit csinál. Sokkal nőiesebb, mint valaha és meg kell valljam, baromira tetszenek ezek a mozdulatok, teljes mértékben izgató a mozgása, eddig is az volt, de most végképp beindultam tőle egy perc alatt. Már most tudtam, hogy baromi nehéz dolgom lesz azzal, hogy igazat akarok mondani. Túl önző vagyok, az igazsághoz, a kitálaláshoz, hogy elveszítsem. A telefonom rezegni kezdett a zsebemben, így észre vette, hogy lent állok és abba hagyta a táncot. Gyorsan kivettem a zsebemből a telefont és megnéztem ki keres. Természetesen Molly volt, de nem foglalkoztam vele, csak kinyomtam a hívását. Majd később ráérek vele foglalkozni, most sokkal fontosabb dolgom van.

- Te még bent vagy? - sétált le hozzám Shee.
- Általában eddig szoktam lenni. - válaszoltam, míg a derekánál fogva közelebb húztam magamhoz.
- Mikor? Eddig folyton utánam koslattál. - nevetnem kellett, mert igaza volt.
- Oké, belátom, hogy így van, de most, hogy itt vagy, már nem kell elmennem hamarabb, ha látni akarlak.
- Valóban?
- Igen, baby. - húztam magamhoz közelebb és kiéhezett ajkaimat az övéhez préseltem.
- Figyelj, mit gondolsz az előbbi gyakorlatról? - meglepő volt számomra, hogy kikérte a véleményemet.
- Nekem bejött.
- Bővebben?
- Azok a csípő mozgások fenomenálisak és eszméletlenek. Ha, csak rád nézek, kellesz nekem. Imádom rajtad legeltetni a szemem, míg mozgatod a kezed. Megáll az idő, ha nézhetem a tested és elveszhetek benned. - nem tudom ez, honnan jött belőlem.
- Harry, ez mi volt? - nevetett fel hangosan, amit nemigen tudok hova tenni.
- Most mi olyan vicces? - kérdezek vissza.
- Ez nagyon költői volt. Ezek szerint egy költő veszett el benned, csak az a baj, hogy nem találtad meg. - nevetett fel még hangosabban.
- Kapd be. - kaptam fel a vállamra és a kijárat felé kezdtem vele sétálni.
- Harry tegyél le. - csapkodta a hátamat, míg hangosan nevetett.
- Dehogy teszlek le, hisz nem érdemled meg. Ezért a beszólásért még kapsz.
- Harry. - ütögette a hátamat tovább.
- Ne kiabálj. - ütöttem a fenekére.
- Akkor tegyél már le.
- Oké. - nyitottam ki a kocsim ajtaját, majd az anyós ülésre ültettem.
- Hova viszel? - kérdezte meg, ahogy beindítottam az autót.
- Hozzám.
- Minek? - vissza kérdezése kezdett kicsit kiakasztani.
- Mert beszélnem kell veled.

Néztem rá, miközben tudtam, hogy el fogok neki mondani mindent, akkor is ha ez életem legnagyobb dilemmája, amibe kevertem magam. Talán a házamig kitalálom mit is csináljak, mert egy valamit ebben a pillanatban kristály tisztán tudok és érzek, azt, hogy beleszerettem.





11 megjegyzés:

  1. Nahyon jóóó! <3 *-* Gyorsan a kövit!!! :) ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. :) Sietek a következővel. :)

      Törlés
  2. Imádom :D Nagyon ügyes vagy :DDDDDD Mondjuk Harry részéről ez öngyilkos vállalkozás, de inkább tőle tudja meg Shee, mint Mollytól. Nagyon remélem, hogy kitálal, mert ha nem, velem gyűlik meg a baja xD. Siess a következővel!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen.😊 Harry nem hiszem, hogy ebből bárhogy is jól fog kikerülni, de hamarosan minden kiderül.😊

      Törlés
  3. Basszus, kibaszott jó rész lett!! (Bocsánat a szóhasználatért:D) nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi mindent fog Harry elmondani és Shee mit reagál, amikor megtudja a Mollys dolgot. Remélem csak megpofozza, de ezt rád bízom:D
    Kövit mihamarabb!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett.😊 Egyenlőre Shee reakciója nincs meg teljes egészében a fejemben, de az biztos, hogy Harry nem fogja megemlegetni, amit kapni fog.😊

      Törlés
  4. Köszönöm szépen.😊 Sietek a kövivel.😊

    VálaszTörlés
  5. Nem nem nem nem nem akadok ki hogy itt abbahagytad nem most nem...még nem.. olyan sokat veszekedtek már Esztiii ne szakítsd őket szééét <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne akadj ki.😊 Nem döntöttem el, hogy mi lesz a kapcsolatukkal, de egy biztos a bűnökért bűnhődni kell.😊

      Törlés
    2. De Esztiii lécciii lécciii ne szakítsanaaaak *---------* *térdenállvakönyörög*

      Törlés
    3. Meglátom mit tehetek.😘❤️

      Törlés